Sport

Morcosan reagált a Veszprém a pletykára, miszerint rekordösszeget fizetne a Barcelona kapusáért

Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix / AFP
Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix / AFP

A korábbi német válogatott kézilabdázó, a jelenleg a Füchse Berlin sportigazgatójaként dolgozó Stefan Kretzschmar egy podcastban szellőztette meg azt a pletykát, miszerint a Telekom Veszprém kétmillió eurót fizetne a Barcelonának a világbajnok dán kapusért, Emil Nielsenért.

Az összeg rekordbeállítás lenne, ennyit csak egyszer fizettek kézilabdázóért, 2015-ben a PSG vette meg szintén 2 millió euróért Nikola Karabaticot a Barcelonától.

A Veszprém a közösségi médiában reagált a Kretzschmar által bedobott pletykára. „Eltévesztetted a dátumot, április elseje még odébb van. Egy komoly klub komoly sportvezetőjétől nem vártunk olyan kijelentést, mint ami tőled elhangzott. Reméljük, korrigálod a hibádat” – írta a veszprémi klub.

Nem késett Kretzschmar válasza, aki megemlítette, hogy nem tudja kijavítani a hibát, ugyanis csak egy pletykáról volt szó. „Ami lehet, hogy téves, de ettől még nem hiba. Ha ez a pletyka, amelyet több forrásból is hallottam, nem valós, akkor jogos, hogy válaszoltatok. Egyébként remek munkát végeztetek eddig idén, és a legjobbakat kívánom” – reagált Kretzschmar.

Két napja már szintén felmerült egy átigazolási pletyka a Veszprémmel kapcsolatban, akkor arról szóltak a hírek, hogy távozhat a nyáron Ignacio Biosca García, és a dán Mike Ulrich Jensen jöhet a helyére.

Kapcsolódó
Távozhat Veszprémből a közönségkedvenc kézikapus
Egy kétszeres BL-győztes lehet a helyettese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik