Sport

„Újra élvezni akarom a versenyzést” – visszatér a sportba az erotikus modell

Több évnyi kihagyás után idén visszatér a versenypályára Renee Gracie. A 28 éves ausztrál sportolónő erről a motorsport.com-nak beszélt, azt mondta, már 2021-ben megfogalmazódott benne a gondolat, és mostanra sikerült egy olyan projektet összerakniuk, ami felkeltette az érdeklődését.

Újra élvezni akarom a sportot és versenyzést, megtalálni ismét a szenvedélyt. Amikor kiszálltam a sportból, akkor a tényleges versenyzés egy százalékát tette csak ki mindannak, amit csináltam

– mondta Gracie, aki a köztes időszakban erotikus modellként kereste a pénzét az OnlyFansen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Renee Gracie (@onlyfansreneegracie) által megosztott bejegyzés

Az oldal egyik legfelkapottabb tartalomgyártója lett az évek során. Korábban elmondta, hogy míg az autóversenyzésből keresett pénzből sokszor a számlait sem tudta befizetni, addig az OnlyFansen a legjobb hónapjaiban megközelítette a 400 ezer fontot is a bevétele.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Renee Gracie (@onlyfansreneegracie) által megosztott bejegyzés

Az OnlyFans támogatja a csapatot is, amelyikhez csatlakozik. Az ausztrál GT-sorozat második állomásán pattan majd ismét autóba. „Őszintén megmondom, nem tudom, mire számítsak, de abban bízom, hogy olyan mint a kerékpározás, és nem lehet elfelejteni” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik