Szórakozás

Elárulta egy erotikus modell, hogy miért nehéz a munkája és miért kell ész is hozzá

Az OnlyFans egyik legfelkapottabb tartalomgyártója szerint, bár egyszerűnek tűnhet az erotikus modellek élete, valójában egyáltalán nem az, és ahhoz, hogy valaki jól keressen a szakmában, legalább annyira fontos az intelligencia, mint a külső.

Az ausztrál Renee Gracie-t autóversenyzőként ismerhették meg a rajongói, de miután már a számláit sem tudta kifizetni, két évvel ezelőtt új lehetőségek után nézett. Az OnlyFans nevű előfizetéses, főként erotikus tartalmak megosztására használt közösségi oldalon épített fel magának egy profilt, mellyel a legjobb hónapjában közel 400 ezer fontot (több mint 180 millió forintot) keresett – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Renee Gracie (@reneegraciefans) által megosztott bejegyzés

Gracie azt mondja, sokan élnek tévedésben a munkájával kapcsolatban. Azt hiszik, elég regisztrálni az OnlyFansre, feltölteni pár szaftos fotót, és már dől is a pénz. Ez messze nincs így. Gracie szerint ahhoz, hogy valaki sikeres legyen a platformon, a vonzó külső mellett, szorgalom, kitartás és rengeteg ész is kell.

Több millió profil van a platformon, nem könnyű kitűnni, és jó pénzt keresni. Okosnak kell lenni és keményen kell dolgozni, a siker nem a semmiből jön. Egy átlagos lánynak azért is meg kell küzdenie, hogy néhány ezer fontot összeszedjen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Renee Gracie (@reneegraciefans) által megosztott bejegyzés

Gracie azt mondja, autóversenyzőként folyamatosan pénzzavarban volt, ráadásul rendkívül mérgező környezetben kellett helyt állnia. Sokan gyűlölték és kívánták a halálát, amiért egy férfiak uralta sportágban próbált nőként érvényesülni. A szurkolók undorító dolgokat kiabáltak neki, sörös dobozokat vágtak hozzá. A színfalak mögött pedig állandó pszichés és szexuális zaklatásnak volt kitéve.

Gracie eddig nagyjából 4 millió fontot (több mint 1,8 milliárd forintot) keresett az OnlyFansen. A bevétel legnagyobb részét ingatlanokba fektette, hogy akkor is legyen elég pénze, ha feladná jelenlegi munkáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik