Élet-Stílus

20 milliót keres havonta az autóversenyzőből lett pornós

Renee Gracie nem foglalkozik az őt kritizálókkal: amíg ilyen jól fizet a munka, csinálni fogja.

Renee Gracie neve ismerős lehet az autósport rajongóinak: ő volt az ausztrál Supercars túraautó-bajnokság első hivatásos női versenyzője.

Már nem az: átnyergelt a szexiparba.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

RENÈE GRACIE 🧂 (@renee_gracie) által megosztott bejegyzés, Ápr 27., 2020, időpont: 1:10 (PDT időzóna szerint)


Versenyzőként – szerinte – nem keresett eleget, elege is lett a futamokból, és miután a rajongóitól hallott az OnlyFans oldalról, úgy döntött, maga is kipróbálja. Arról az exkluzív tartalmakat nyújtó fizetős oldalról van szó, ahol a koronavírus-járvány kezdete óta egyre több – a forgatások híján bevételek nélkül maradt – pornós találta meg a számítását.

Először csak meztelen képeket töltött fel, és heti 1700 fontot keresett (655 ezer forint), ám később váltott a szexvideókra. Így heti 14 ezer font (5,4 millió forint) a bevétele, de volt olyan nap (!), hogy 10 ezer fonttal, azaz 3,8 millió forinttal lett gazdagabb. Havidíjas szolgáltatásáért 7,13 fontot kell csengetnie az előfizetőinek, akikből jelenleg hétezer van, azaz havi 50 ezer fontot (közel 20 millió forintot) minden körülmények között fixen megkeres.

A legfrissebb hírek szerint a Supercars elhatárolódik korábbi versenyzőjétől, és a bajnokság szóvivője nem szeretné kommentálni a 25 éves nő karrierváltását.

Gracie azonban különösebben nem törődik a kritikusaival: azt mondja, nem lett belőle escort, sem prostituált, csak pénzt csinál a felvételekkel, és addig csinálni is fogja, amíg ilyen jól keres.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik