Sport

Elek Gábor: Nagyon nehéz a mérkőzésre szavakat találnom

Vasvári Tamás / MTI
Vasvári Tamás / MTI

Mivel a Ferencváros hat góllal kikapott Érden a Metztől, így nagyon nehéz helyzetbe került a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének franciaországi visszavágója előtt. Mivel a második mérkőzésen is fej fej mellett haladtak a csapatok, egyre távolodott a továbbjutás, ám a félidei 17-17-es állás után Elek Gábor csapata rendkívül összekapta magát, és végül 33-26-ra nyert, azaz ott lesz a budapesti Final Fourban.

Némiképp meglepő módon a bravúrost továbbjutás után nem sokkal jelentették be, hogy Elek közös megegyezéssel távozik a szezon végén a vezetőedzői posztról.

A bejelentés a klubhonlapon történt meg, még az előtt értékelte a szakember a bravúros eredményt. A Fradi ugyanis történetes során hatodszor jutott be a legjobb négy közé a sorozatban, de a budapesti négyes döntőben először szerepelhet majd.

Nagyon nehéz erre a mai mérkőzésre szavakat találnom. Hatgólos otthoni vereség után erről álmodni, reménykedni sem mertem.

Az egyik legkiegyensúlyozottabban teljesítő csapat otthonában sikerült ezt végrehajtani. Az elmúlt években nem volt hasonlóban részünk. Igazából a szerencsével sem álltunk hadilábon, az a mennyiségű szerencsétlenség, ami ebben az évben ért minket, most ebből visszakaptuk egy jó részt. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hihetetlennek tűnik ez az egész, egy nagyon-nagyon régi álmunk teljesült ezzel. Köszönöm a szurkolóknak, akik elkísértek bennünket és kitartottuk mellettünk, és különösen a játékosoknak” – mondta a találkozó végén Elek Gábor, aki 15 éve vezetőedzője a Ferencvárosnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik