Sport lineup

Az NFL-játékosok kört alkotva szökdécseltek, hogy meglepjék az ellenfelüket

A Kansas City Chiefs 31-13-ra nyert a Las Vegas Raiders vendégeként a profi amerikaifutball-liga (NFL) alapszakaszában, így megszerezte az első kiemelést a rájátszásban.

A meccs lényegi része már a második negyedben eldőlt el, a Chiefs ezt a játékrészt 17-0-ra nyerte, innentől elképzelhetetlenné vált, hogy beérje a Raiders. Mégsem az eredményről marad emlékezetes a meccs, hanem arról a játékról, ami előtt összekapaszkodva szökdécseltek körbe-körbe, mielőtt útjára indult volna a labda. A trükk bejött, touchdownnal végződött a játék.

Hasonlóra volt már példa a labdarúgásban, a pontrúgások előtt csinálja ezt nagyon ritkán egy-egy csapat, mert így a védekező játékosok nem tudják, kit fogjanak és hová fog mozogni az ellenfelük. A Kansas safetyje, Justin Reid azt is elárulta a találkozó utáni interjúban, hogy edzésen szokták csinálni ezt az ugrálást, de meccsen még sosem sütötték el.

A szombati játéknap másik összecsapásán a Jacksonville Jaguars otthon 20-16-ra legyőzte a Tennessee Titanst, előbbi a playoffban folytatja majd szereplését, a Titans egymást követő hét vereséggel zárta az alapszakaszt.

Eredmények – alapszakasz, 18. játékhét

Las Vegas Raiders-Kansas City Chiefs 13-31
Jacksonville Jaguars-Tennessee Titans 20-16

Ajánlott videó

Olvasói sztorik