Sport

Szöllősi-Zácsik Szandra: Én ott eltemettem magam, és azt mondtam, vége a pályafutásomnak

Kovács Anikó / MTI
Kovács Anikó / MTI

Sérülése pillanatában azt gondolta, vége a karrierjének, jövő héten azonban már labdás edzéseket is végezhet Szöllősi-Zácsik Szandra, a Ferencváros válogatott kézilabdázója.

A balátlövőre október 9-én a Krim Mercator Ljubljana elleni összecsapáson esett rá a szlovén rivális egyik játékosa.

Kapcsolódó

Szöllősi-Zácsik a közmédiának felelevenítette, egy reccsenést hallott, amitől nagyon megijedt, és rögtön egy esetleges műtét jutott az eszébe, ami már a negyedik lett volna pályafutása során. Ekkor úgy érezte, akár véget is érhet sportolói karrierje. A 32 éves válogatott játékos hozzátette, nagy kő esett le a szívéről, amikor kiderült nincs szükség beavatkozásra.

Én ott eltemettem magam, és azt mondtam, vége a pályafutásomnak

Szöllősi-Zácsik Szandra – aki így kihagyja a novemberi Európa-bajnokságot – elmondta, már kisebb súlyokkal dolgozik, fut, gyógytornázik, a jövő héten pedig óvatosan elkezdhet labdát vezetni és passzolni.

A válogatott játékos hangsúlyozta, természetesen szomorú amiatt, hogy nem lehet ott az Eb-n, de elképzelhető, hogy a helyszínen, Ljubljanában szurkol majd társainak.

A csapat szombaton Románia, jövő hétfőn pedig Németország ellen lép pályára edzőmeccsen, Tatabányán. A válogatott jövő szerdán utazik Ljubljanába, ahol jövő pénteken Svájccal, két nappal később Horvátországgal, majd november 8-án Norvégiával találkozik a csoportkörben. A középdöntőbe az első három helyezett jut.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik