Sport

Szöllősi-Zácsik Szandra lemarad az Európa-bajnokságról

Szigetváry Zsolt/MTI
Szigetváry Zsolt/MTI

Vállsérülés miatt Szöllősi-Zácsik Szandrának ki kell hagynia a novemberi Európa-bajnokságot.

Kapcsolódó
Ölben vitték le Háfra Noémit a BL-meccsen a sérülése után
Pedig kifejezetten jól kezdte a mérkőzést.

A Ferencváros átlövője a Krim Ljubljana elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen szenvedett sérülést és a klub tájékoztatása szerint ugyan nincs szüksége műtétre, több hétig nem tud játszani. „A kivizsgálás és az MR-felvétel azt mutatta, hogy nagy kiterjedésű ödéma van a felkar csontjában, de szerencsére nem látható olyan sérülés, amely miatt műtétre lenne szükség. Ezzel együtt a felépülés biztos, hogy több hetet is igénybe vesz” – idézi a csapatorvost a Fradi.

Bizonyos mozdulatokra érzek még fájdalmat, de a hétköznapi életre már alkalmas a karom. Elkezdtem a rehabilitációt, járok kezelésekre, és várom, hogy javuljon a helyzet. Sajnos az Európa-bajnokság kimarad számomra, de annak örülök, hogy nem lett még súlyosabb a sérülés.

Bevallom, a meccs után nagyon féltem attól, hogy újra műtétre lesz szükség, és ehhez képest a jelenlegi helyzet pozitív, de persze, egyáltalán nem vagyok boldog a történtek miatt.”

– mondta Szöllősi-Zácsik Szandra a Fradi honlapján.

A kézilabda Európa-bajnokság november 4-én kezdődik és 20-ig tart, a magyar csapat az A csoportban sorrendben Svájccal, Horvátországgal és Norvégiával találkozik majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik