Sport

A ferencvárosi edző: Az első félidőben sajnos pont úgy néztünk ki, mint ahogyan az NB I-ben az általunk legyőzött riválisok szoktak

fradi.hu
fradi.hu

Története első nemzetközi csoportkörös mérkőzését játszotta kedden a Ferencváros férfi kézilabdacsapata, és ugyan a meccs elején 3-1-re is vezetett, a Valur nemcsak fordított, de nyolcgólos előnybe is került az első félidőben, az FTC pedig három találatnál közelebb már nem tudott férkőzni riválisához. Az izlandiak végül 43-39-re győztek.

Kapcsolódó
Európa Liga: óriási verést kapott a Veszprém a Bundesliga-riválistól
Nem sikerült jól a kézis kuparajt, kikapott a Fejér B.Á.L.-Veszprém, a Fradi és a Balatonfüred is.

A vezetőedző, Pásztor István úgy értékelt a klubhonlapon, hogy a hosszú utazás után kis hitetlenséget érzett csapatán. Kíváncsi volt, hogy teljesítenek játékosa az ehhez hasonló helyzetekben és maradt benne hiányérzet.

„Edzésen nehéz modellezni azt a tempót, amit a Valur diktál, most testközelből láttuk, hogy milyen ez. A magyar bajnokságban alapvetően gyors csapatnak számítunk, és amikor elkezdtük ezt a játékot játszani, azért az ellenfelünk is belassult.

Az első félidőben viszont sajnos pont úgy néztünk ki, mint ahogyan az NB I-ben az általunk legyőzött riválisok szoktak.

Kellemetlen élmény volt, azt remélem, ebből mindenki tanul, hogy ugyanolyan bátran és lendületesen kell egy ilyen csapat ellen is menni” – idézi Pásztort a fradi.hu.

Nem a magyar csapatokról szólt az első forduló, az FTC mellett a Balatonfüred és a Fejér B.Á.L-Veszprém is vereséggel kezdett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik