Sport

Borzalmasan csalódott a Final Four-kudarc miatt a Veszprém csapatkapitánya

Marius Becker/dpa Picture-Alliance via AFP
Marius Becker/dpa Picture-Alliance via AFP

Győzelmi esélyekkel érkezett, végül két vereséggel a negyedik helyen távozott a kölni Bajnokok Ligája négyes döntőről a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata.

Kapcsolódó
A BL bronzmeccsét is elveszítette a Telekom Veszprém
Jól kezdett, de csúnyán összecsuklott a magyar bajnok a harmadik helyért zajló meccsen.

A hétfő, Kiel elleni vereséget követően a bronzmérkőzésen sem sikerült megmutatni, mit tud valójában, a Paris Saint-Germain végig vezetve végül 31-26-ra győzött.

„Jól kezdtük a mérkőzést, de utána sajnos kihagytuk a helyzeteinket, és ez megbosszulta magát, a PSG átvette a vezetést. A második félidőben végig rohantunk az eredmény után, ellenfelünk szinte minden támadását góllal fejezte be, mi viszont hibáztunk, ezért tovább nőtt a különbség” – nyilatkozta Lékai Máté, a Veszprém csapatkapitánya az M1 aktuális csatornán.

Szerettünk volna legalább most nyerni, de ez sem jött össze, borzalmasan csalódott vagyok. A hétfőn történtek után bármi lett volna az eredmény, azt mondom, hogy csalódás volt ez a torna, így pedig, ha lehet még fokozni, még nagyobb csalódás.

A tanulság: ha év közben jól játszunk, akkor Kölnben is ugyanúgy kell játszanunk. Olyan higgadtan, olyan okosan, olyan precízen, ugyanolyan elánnal. Ez most egyik nap sem sikerült.”

Kapcsolódó
A Veszprémet kiejtő Kiel nyerte meg a Bajnokok Ligája döntőjét
Egyetlen alkalommal vezetett a Barcelona, szinte végig csak szaladt az eredmény után.

David Davis edző sem tudott okosat nyilatkozni a klub hivatalos honlapján.

„Nehéz mit mondani. Mentálisan rendben voltunk, fizikailag viszont nagyon sokat kivett belőlünk a hétfői csata. Nem tudtuk sajnos megverni a PSG-t, sem a mérkőzésen, sem fizikálisan.”

Kentin Mahé gratulált a PSG-nek a mérkőzést követően.

„Sajnálom, hogy kikaptunk, szerettünk volna hűek maradni a szurkolóinkhoz, akik ilyenkor legalább ötezren vannak itt az arénában. Magabiztosak voltunk a szezon eddigi részében, szóval nem gondolom, hogy bármit is változtatnánk.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik