Sport

Shane Tusup viselkedése mit sem változott

A hétvégén ismét Hosszú Katinkáé és Shane Tusupé volt a főszerep a Duna Arénában, a felek azonban immáron egymással szemben álló riválisként futottak össze a világkupa-versenyen.
400 vegyesen aztán Hosszú Katinka erődemonstrációt tartott, a háromszoros olimpiai bajnok 4:34.37 perces idővel nyert, és 14 másodpercet vert exférje új tanítványára, az olasz Ilaria Cusinatóra.

Hosszú nagyon elverte Tusup új tanítványát
Nemcsak Cusinatót, az egész mezőnyt hatalmas fölénnyel utasította maga mögé 400 vegyesen.

A Bors fotókat közölt arról, hogy Tusup úgy sétált a medence partján, hogy egyszer sem nézett Katinkára, és nem is köszönt neki.

Shane Tusup összeereszti új tanítványát Hosszú Katinkával
Vajon mi lesz a végeredmény, amikor a Duna Arénában egymásnak feszül a régi tanítvány, egyben feleség és az új olasz üdvöske?

Az úszó a Nemzeti Sport Online kérdésére, hogy milyen érzés volt hallani Tusup kiabálását a lelátóról, és tudni, hogy ez most nem neki szól, így válaszolt: „Magamra koncentrálok, minden sínen van a felkészülésben, és ezekre a pozitív dolgokra figyelek!

Shane Tusup: Nem tagadom, padlóra kerültem
Az élet néha szívás, mondja Shane Tusup, akinek össze kellett kapnia magát, miután elvált Hosszú Katinkától, különben nem lenne hiteles a motivációs előadásokon. Soha nem tartotta magát úszóedzőnek, de bárki megkeresheti, akinek van egy jó ötlete. Interjú.

Az Indexnek több edző is megerősítette, Tusup viselkedése mit sem változott, továbbra sem köszönt a kollégáknak. Ugyanakkor Wladár Sándor elnököt köszöntötte, pár szót váltott is vele.

Kiemelt fotó: MTI/Kovács Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik