Sport

Wladár Sándor: Miattuk megéri nyűglődni és csatázni a fafejekkel

A kvangdzsui vizes vébén öt aranyérmet is szereztek a magyar úszók: Hosszú Katinka kétszer, Kapás Boglárka, Milák Kristóf (világcsúccsal) és a nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóf pedig egy-egy alkalommal állt a dobogó legfelső fokán.

A magyar úszók bearanyozták a 2019-es nyarat
Minden idők egyik legjobb eredményét érte el Magyarország a kvangdzsui vizes világbajnokságon, parádés fotókkal elevenítjük fel az elmúlt két hetet.

Ezek után talán nem meglepő, hogy az aranyesőt látva a Magyar Úszószövetség elnöke, Wladár Sándor is elégedetten értékelte a világbajnokságot. Olyannyira, hogy kifejtette, minden szenvedést megérnek ezek a versenyzők.

Nekik köszönhetően ki meri mondani az ember, hogy ezért, miattuk, az edzőik miatt megéri végig nyűglődni az összes hétköznapot, csatázni fafejekkel, meggyőzni rugalmatlan könyökvédősöket, hat kört leírva megoldani olyan problémákat, amiket kettő alatt is simán meg lehetne, és ezek hétszám okoznak bosszúságot, értetlenséget, felesleges feszültséget… Aztán jönnek a világklasszisok, az ifjú tehetségek, és tarolnak, csillognak, túlragyognak mindent

– írta Wladár a Facebook-oldalán.

Kiemelt kép: MTI/Bruzák Noémi

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik