Sport

Vignjevic a fellegekben, Európa Liga-döntőt játszana az Újpest vezetőedzője

Miután az Újpest az azerbajdzsáni 3-1-es vereség után a visszavágón 4-0-ra kiütte a Neftcit, továbbjutott az Európa Liga következő fordulójába, ahol a Sevilláva következik. A magyar csapat szerb vezetőedzője, Nebojsa Vignjevic a DIGI Sport híradójának elmondta, a spanyol csapat egy másik nívót képvisel.

Úgy érzem, a mostani sikerünk után senki nem állíthat meg minket, talán meg sem állunk a döntőig. Komolyra fordítva, a Sevilla egy másik szintet képvisel, mi pedig most megnézhetjük, mire megyünk egy olyan csapat ellen, amelyet máskor csak a tévében látunk vasárnaponként. Egykori játékosunk, Enisz Bardi eljutott a spanyol ligáig, ahol nagyon sikeres, azaz látható, hogy vannak futballisták, akik innen is bekerülhetnek jó csapatokba. Sokat tanulhatunk a Sevilla ellen, egyúttal igyekszünk megragadni az esélyt, és legalább itt, ebben a stadionban megpróbálunk elérni valamit. Ha lesz egy szép mérkőzésünk, az már elég lesz a számomra

– nyilatkozta a Sport 24-nek Nebojsa Vignjevic.

Az újpesti futballisták csapatkapitánya, Litauszki Róbert az idegenbeli vereség után nekiesett klubja menedzsmentjének – többek között – a szürreális utazás és az elintézetlen vízumok miatt, a visszavágón most éppen ő kezdte meg a gólgyártást. Az őrületesen nagy gólt lövő Bojan Sankovic szerint az már a múlt.

Én már nem szeretnék az Azerbajdzsánban történtekkel foglalkozni, annak a sztorinak vége. A mostani volt a valódi játékunk, 100 százalékot kiadtunk magunkból, és boldogok vagyunk, hogy továbbjutottunk a következő körbe. Felfoghatatlan, amikor a hálóba csapódott a labda, alig hittem a szememnek, hiszen nem jellemző rám, hogy ilyen csodás gólokat rúgjak. Remélem, a Sevilla ellen is lőhetek egy hasonlót

– ígérte Bojan Sankovic.

Nem lehet elégszer megnézni az újpestiek csodagólját
Bojan Sankovic élete gólját lőtte az Európa Ligában, érdemes megnézni.

Az Újpest július 26-án folytatja az Európa Ligában, idegenben, Sevillában. A visszavágót augusztus 2-án rendezik a Megyeri úton.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik