Sport

Újabb versenyzője hagyhatja ott, bukhatja a havi 1 milliót Tusup

Shane Tusup múlt héten levélben teregette ki a szennyest, amiben azt ecsetelte, hogy a házassága Hosszú Katinkával azért futott zátonyra, mert az úszónő megcsalta Dudás Dániellel.

A Blikk most arról ír, hogy Hosszú után egy másik úszó, Földházi Dávid is elhagyhatja az Iron Aquatics úszóklubot, legalábbis erre utalt a sportoló által a közösségi oldalára kitett felhívás, ami arról szólt, hosszú távon működő csapatot keres magának Budapest környékén, aminek élettartama túlnyúlik a 2020-as tokiói olimpián.

Ha Földházi lelép, az érzékenyen érinti majd Tusupot, aki jelenleg még versenyzői révén megkapja a Kiemelt Edzői Program keretében járó havi 1 millió forintos juttatást, de ezt elbukhatja, ha nem lesz felkészítendő versenyzője.

A Bors időközben arról számolt be, hogy Tusup a szüleihez hazautazott az Egyesült Államokba. Mivel a Tusup-Hosszú házaspár vagyonának egy részét a férfi édesapja kezeli, a bulvárlap felvázolt egy olyan forgatókönyvet, hogy a férj zárolja a közös vagyont, de ezzel csak azt érné el, hogy Hosszú később jut hozzá a pénzéhez.

Hosszú egyébként szintén az USA-ban tartózkodik vele van Dudás is, és legközelebb június 9-én indul versenyen, amikor a franciaországi Mare Nostrum-viadalon áll rajtkőre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik