Szórakozás

Nem lennénk most a Shane Tusup bicepszén található tetoválás helyében

Úgy néz ki, Shane Tusup és Hosszú Katinka most tényleg szakítottak, és nem úgy, ahogyan a hollywoodi celebek, akik általában kiadnak egy közleményt, miszerint elválnak, de továbbra is nagyon szeretik és tisztelik egymást. Tusup és Hosszú között csúnya sárdobálás kezdődött, aminek egyelőre ember nem látja a végét és felmerül a kérdés is, mennyire kíváncsi egyáltalán bárki a mélyebb szintekre. Az úszónő és edzője szakításából viszont nagyon úgy néz ki, utóbbi jön ki rosszabbul, már csak azért is, mert testén örökre ott lesz Hosszú Katinka arca. Na, ezért kell jól átgondolni, hogy az ember mit varrat magára. Tusupon kívül azonban akadnak még a celebek közt páran, akik túl szerelmesek voltak, amikor tetoválóhoz mentek.

Shane Tusup

Hosszú Katinka edző férje 2015-ben döntött úgy, hogy az úszónő becenevét, az Iron Lady-t magára varratja, a hatalmas betűket pedig Hosszú arcképével díszíti. Shane Tusup bal felkarján azóta is ott díszeleg az Iron Lady felirat és felesége arca, amit az elmúlt napokban valószínűleg többször is megbánt.

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés, Ápr 12., 2015, időpont: 5:34 (PDT időzóna szerint)

Pedig nem is ez az egyetlen, feleségéhez köthető tetoválása: bal alkarjára Hosszú Katinka egyik világcsúcsának eredményét is felvarratta.

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés, Márc 30., 2016, időpont: 12:07 (PDT időzóna szerint)

Johnny Depp

Az egyik legismertebb megbánt tetoválás egyértelműen Johnny Deppé, aki még a 90-es években tetováltatta magára, hogy Winona Foreve (Örökre Winona), amikor együtt járt Winona Ryderrel. A pár azonban szakított, vagyis a kapcsolat közel sem tartott örökké, Depp pedig átüttette a tetoválást, amiből így Wino Forever lett, vagyis egy félig angolos, félig (meddig) latinos szöveg, ami elvileg azt akarja jelenteni, hogy Depp szereti a bort. Kár, hogy már mindenki tudja, hogy eredetileg nem ez volt odaírva.

Fotó: Barry King/Getty Images

Angelina Jolie

Angelina Jolie 2000-ben, két hónapnyi együttjárás után ment hozzá Billy Bob Thorntonhoz, akinek nevét egy sárkánnyal együtt bal felkarjára tetováltatta. 2002-ben még közösen fogadták örökbe Maddoxot, ám pár hónappal később kapcsolatuk annyira megromlott, hogy úgy döntöttek, elválnak. Exférje nevét a színésznő végül eltávolíttatta karjáról, helyére pedig gyerekei születési helyeinek koordinátáit varratta.

Fotó: S. Granitz/Getty Images

Melanie Griffith

Közel húsz évig volt házas Antonio Banderas és Melanie Griffith, utóbbi pedig a nagy szerelemben magára is tetováltatta színész férje keresztnevét. 2015-ös válásuk után Melanie Griffith úgy döntött, a tetoválást inkább eltűnteti.

Fotó: J. Vespa/Getty Images

Eva Longoria

A Született feleségekből is ismert színésznő 2007-ben ment hozzá Tony Parker kosárlabdázóhoz. Eva Longoria először Parker mezének számát tetováltatta a nyakára, majd esküvőjüknek dátumát is magára varratta. Három évvel későbbi válásuk után mindegyik tetoválást eltüntette.

Fotó: Victor Chavez/Getty Images

Christina Aguilera

Az énekesnő szintén szerelemből tetováltatott: korábbi férje, Jordan Bratman nevének héber kezdőbetűit íratta könyökhajlatára.

Fotó: Vince Bucci/Getty Images

Heidi Klum

A modell közel tíz évig élt házasságban az énekes Seallel, nevét pedig egész érdekes betűtípussal tetováltatta alkarjára. Válásuk után ő is úgy döntött, inkább eltüntetteti a feliratot magáról.

Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Kaley Cuoco

Az Agymenők színésznője 2013-ban ment hozzá Ryan Sweeting teniszezőhöz, esküvőjük dátumát pedig nyakára varratta egy évvel később. A probléma csak az volt, hogy 2016-ban már el is váltak, ezért a régi tetoválást inkább lefedette egy hatalmas molylepkével.

Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images
Fotó: Angela Weiss/Getty Images

Zayn Malik

Az énekes sosem erősítette meg, hogy mellkasára tényleg Gigi Hadid szemét varratta-e fel, de a hasonlóság egyértelmű. Malik és Hadid közel két évet töltött együtt. Nemrég szakítottak, a szempár viszont még mindig ott figyel Malik testén.

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés, Jan 12., 2018, időpont: 1:30 (PST időzóna szerint)

Nick Cannon

Mariah Carey exférje egészen elképesztő méretű, egész hátas tetoválást csináltatott: hatalmas betűkkel virított a hátán az énekesnő keresztneve, egészen addig, amíg el nem váltak. Cannon később inkább lefedette a tetoválást, Mariah Carey neve helyett már a keresztre feszített Jézus díszíti a műsorvezető hátát.

Nick Cannon Archives (@ncannonarchives) által megosztott bejegyzés, Aug 20., 2014, időpont: 11:35 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Clive Rose/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik