Sport

Drámai meccsen kiesett a csapata, egyből edzeni akart, hogy még jobb legyen

Hihetetlenül izgalmas volt vasárnap este a Cleveland Cavaliers és az Indiana Pacers párharcának hetedik mérkőzése az NBA rájátszásának első körében. LeBron James karrierje során először került olyan helyzebe, hogy már ilyen korán kieshet a rájátszásban,

aztán napjaink legjobb kosárlabdázója gurított egy 45 pontos, 9 lepattanós, 7 gólpasszos és négy labdalopásos meccset, amivel továbbjuttatta csapatát. 105-101-re nyertek.

Az összefoglaló:

Mégsem csak vele van tele a sportsajtó, hanem Victor Oladipóval is, az Indiana dobóhátvédjével, aki 30 pontja, 12 lepattanója és kiváló játéka mellett egy üzenettel került be a hírekbe.

16 perc telt a kiesés után, amikor már írt a személyi edzőjének, hogy mikor kezdhetnék a munkát, mert még jobb akar lenni a következő szezonra.

https://instagram.com/p/BiKuM7ZBTr1/?utm_source=ig_embed

David Alexander, az edző posztolta ezt ki a Twitterre. Bár sokan kételkedtek, hogy kamu az egész, Oladpio neve pedig el van írva (Olapidóra), Alexander megnyugtatott mindenkit, ez valódi, és véletlenül írta el anno a játékos nevét, de akkor már úgy hagyta.

A 25 éves Oladipóhoz LeBron james is elsőként ment oda kezet fogni, amikor vége lett a mérkőzésnek. A Cleveland 4-3-as összesítéssel ment tovább a második körben, ott a Toronto Raptors lesz az ellenfelük.

Fotó: Gregory Shamus / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik