Sport

Hosszú Katinka és Shane Tusup újra együtt

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő és edző-férje hosszú időt után ismét együtt mutatkozott. A képek tanúsága szerint vidáman, gondtalanul.

A Blikk fotósa kapta le Hosszú Katinkát és Shane Tusupot a Duna Aréna lépcsőjén, amint hétfőn kedélyesen beszélgetve, nevetgélve távoztak a 2017-es budapesti vizes világbajnokság sikereinek helyszínéről. Shane mosolyogva, kezén még mindig a jegygyűrűvel lépdelt lefelé, Katinka utána.

Mindez azért érdekes, mert összeveszésük óta nem nagyon mutatkoztak együtt. Még az a hír is felrepült, hogy Katinka beadta a válópert, ami később arra finomodott, hogy tényleg beadta, de szüneteltetik a felek.

Nem várt fordulat állt be Hosszú Katinkáék válóperében
Hosszú Katinka talán mégsem akar véget vetni házasságának edzőjével, Shane Tusuppal.

A parkolóhoz érve külön kocsival távoztak. Mindebből nem lehet messzemenő következtetést levonni, hiszen a pár még nem nyilatkozott kapcsolatuk állásáról, közösségi oldalukon korábban rendszeres bejegyzéseik teljesen elapadtak. Sportszempontból a lényeg; láthatóan immár beszélő viszonyban vannak és az sem kizárt, hogy ezek után ha mást nem is, de a munkát közösen folytatják. Az is egyre valószínűbb, hogy Katinka eleget tesz Dr. Sós Csaba szövetségi kapitány kérésének és talán benevez március 24-i határidőig, az országos bajnokságra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik