Sport

Táncra perdült Federer meccsén Justin Timberlake és Jimmy Fallon

Jól szórakozott a közönség a két amerikai produkcióján.

Roger Federer nagyon simán győzött szerda éjjel Richard Gasquet ellen a US Open negyeddöntőjében, a találkozó így nem sok izgalmat tartogatott a publikum számára.

Justin Timberlake világhírű színész és Jimmy Fallon televíziós riporter az egyik pihenőidő alatt álltak fel a páholyban és rövid, mókás tánccal nevettették meg a nézőket. Federer sem bírta ki mosoly nélkül az előadást.

A rossz időjárás miatt egyébként nem tudták megrendezni a női elődöntőket csütörtök este az amerikai nyílt teniszbajnokságon.  A szervezők néhány órával a magyar idő szerint éjjel 1 órára kiírt Serena Williams-Roberta Vinci mérkőzés előtt közölték, hogy tartós eső ígérkezik, ezért csak páros és junior meccseket tettek a programba. A csapadék azonban ezeket is elmosta – írja az MTI.

A két mérkőzés így átkerült a pénteki műsorba: közép-európai idő szerint 17 órakor kezdődik a Flavia Pennetta-Simona Halep találkozó, majd ezt követi a címvédő és világelső Williams összecsapása a másik olasz játékossal.

A női elődöntőket a férfiak követik, 23 órától a világelső Novak Djokovic és a címvédő Marin Cilic, utána az ötszörös bajnok Roger Federer és a szintén svájci Stan Wawrinka lép pályára.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik