Sport

A hokiblog szakított az Origóval

A jegkorongblog.hu úgy döntött, a jövőben nem kívánnak együttműködni az Origóval.

Respect Origo!

A Hír24 állásfoglalása az ügyről

Mint arról a Hír24 beszámolt, az Origo Zrt. menesztette Sáling Gergő főszerkesztőt. Sajtóértesülések szerint az ügy hátterében politikai okok húzódnak, emiatt pedig azonnal felbolydult a közvélemény: szimpátiatüntetést szerveztek a hírportál szerkesztősége elé, valamint az újságírók és több szerkesztőség is tiltkozását fejezte ki a feltehetően politikai nyomásra történő menesztés miatt.

Kedden délután az Origo partnere, a jegkorongblog.hu, hazánk legjelentősebb hokival foglalkozó portálja úgy döntött, felmondja az együttműködési megállapodást.

“Ezúton tájékoztatom önöket, hogy a Jégkorongblog azonnali hatállyal felmondja az Origóval kötött együttműködési megállapodást. Kérem, hogy híreinket a hírfolyamban a továbbiakban ne szerepeltessék és a partneri együttműködés során alkalmazott technikával a továbbiakban ne vegyenek át cikket a jegkorongblog.hu (jkb.hu) oldalról. Természetesen a jövőben is állunk a jégkorongsporttal kapcsolatos kérdésekben újságíróik rendelkezésére, és az általános internetes etika szerint hiperlinkkel szabadon élhetnek cikkeink idézésével, vagy részbeni átvételével” – áll az oldal közleményében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik