Sport

Egy este alatt kétszer rabolták volna ki a pókersztárt

dollar(3)(960x640).jpg (dollár, )
dollar(3)(960x640).jpg (dollár, )

Az amerikai Eric Riley alighogy megérkezett Atlantic City-be, egymás után kétszer is ki akarták rabolni, de egyszer sem hagyta úszni százezer dollárját.

A legdurvább akciófilmek jeleneteit élhette át az az Eric Riley, akitől a bőröndjébe rejtett százezer dollárját kétszer is el akarták rabolni, de – többek közt egy merész autóból kiugrós csellel – egyszer sem hagyta veszni a hatalmas pénzösszeget – írja a Poker.hu.

Atlantic City repülőterén vette fel Eric Rileyt a sofőrje, hogy aztán egyből az egyik kaszinóba vigye őt. A jól informált fuvaros azonban, amikor Riley ki akarta venni a csomagtartóba helyezett bőröndöt, azzal a lendülettel elhajtott.

Riley megőrizte lélekjelenlétét, és azonnal taxiba pattant, négyszáz dollárt lobogtatva ordította a sofőrnek, hogy kövesse az előttük hajtó autót.

Végül a taxis és utasa az egyik piros lámpánál beérték a rablót, Riley kiugrott a kocsiból, hogy az előttük álló kocsiból csak úgy kivegye a saját bőröndjét.

Az igazi csavar csak ezután következett be, ugyanis egy harmadik autó is odaért eközben a helyszínre, amiből két férfi szállt ki, akik azt állították, hogy szövetségi ügynökök, és kérték Rileyt, hogy szálljon be az ő autójukba.

Riley így is tett. Pechjére, ugyanis a két férfi közül egyik sem volt ügynök, helyette inkább pisztolyt fogtak a pókeresre, és követelték a bőröndöt. Riley addig várt a megfelelő alkalomra, míg kinyitotta a száguldó autó ajtaját, és a pénzzel teli bőrönddel kiugrott, épp egy autópálya kellős közepére.

Rileynak csodák csodájára semmi baja nem esett, feltápászkodott az út közepén, újabb taxiba pattant, és egyenes útja vezetett a rendőrségre. Végül karcolás nélkül úszta meg a rendkívül veszélyes kalandokkal teli éjszakát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik