Sport

A kapus is betalált

Utolsó előtti alapszakaszbeli mérkőzésén magabiztos győzelmet aratott a Fehérvár Futsal Balogh 2000 együttese a Tolna-Mözs otthonában.

Különösebben nem kellett még tartalékosan sem tartani a fehérvári gárdának a tabella középmezőnyében elhelyezkedő tolna gárdától, hiszen a két csapat előző találkozóján is 11-3-ra győztek.

Már a 2. percben megszerezte a vezető gólt a térdoperációja után visszatérő Kovács Norbert, igaz ezt még kiegyenlítette Merkl Máté. Utána zsinórban ötször vették be Szőcs Richárd kapuját. A slusszpoént a 32. percben a fehérváriak kapusa adta, Szőczi Zoltán, ugyanis saját térfeléről ívelte a labdát az ellenfél kapujába, úgy, hogy emberfórban játszottak a tolnaiak. Erre a gólra még két válasz érkezett Merkl részéről, ám ez már nem osztott-szorzott, és nem veszélyeztette a piros-kékek sikerét. Győzelmük, pedig azt jelentette, hogy a Fehérvár Futsal Balogh 2000 ezzel a három ponttal matematikailag is a rájátszásba került és jelenleg a harmadik helyet foglalja el a tabellán. Utolsó alapszakaszbeli fellépésük április 15.-én, hétfőn 19.30.-kor a Szombathelyi Egyetem SE ellen lesz.

Jegyzőkönyv:

Tolna-Mözs – Fehérvár Futsal Balogh 2000 3-6 (1-4)

Vezette: Babos (Márton, Patai)

Tolna: Szőcs – Erdei, Kneller, Kovács R., Merkl 3. Cs: Bencze, Fábián. Vezetőedző: Kneller Balázs

Fehérvár: Szőczi 1 – Béres Z. 1, Kovács N. 1, Tóth R. 1, Végvári 1. Cs: Reveland, Kéri, Takács V., Molnár V., Orosz. Vezetőedző: Reveland Zoltán

A fehérváriak második gólja Kovács Richárd öngóljából született.

Kiállítva: Kovács R. illetve Kovács N.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik