Sport

Feledtetnék a kisiklást

Szombaton Vácott játszik az Alcoa FKC csapata, ezen a mérkőzésen szeretnék kiköszörüln azt a csorbát, amelyet a Veszprém ellen ejtettek.

Rádl Tímea azon kevesek közé tartozott ezen, a 31-20-ra elveszített öszecsapáson, aki átlagon felüli teljesítményt nyújtott, természetesen ő is úgy véli van mit javítania a csapatnak.

– Mindenképp szeretnénk megmutatni, hogy a múlt hétvégi meccs csak egy botlás volt.. Mindenki nagyon szomorú és letört volt a Veszprém elleni vereség után. Egyáltalan nem voltunk elbizakodottak a meccs előtt, sokkal inkább arra számítottunk, hogy az utolsó hazai mérkőzésünkön jó teljesítménnyel tudjuk majd megörvendeztetni az értünk szorítókat, de sajnos nagyon nem jött ki a lépés. El kell hinnünk, hogy Vácon is tudunk nyerni! A két hátralévő meccsre biztosan mindenki nagyon odateszi magát, és azon leszünk, hogy a lehető legjobb eredményeket hozzuk ki. A Vácnál elsősorban két rutinos emberüket emelném ki: Juhász Edina a kapuban, míg Lucia Uhrakova beállósként és szervezőként is kiemelkedő képességű. Ezen felül a lövőik is veszélyesek. Mi leginkább a gyorsaságunkkal győzhetjük le őket, valamint a védekezésben kell a múltkorinál sokkal keményebbnek lennünk. Tudjuk, hogy kapusuk nagyon felkészült, ezért minden befejezésnél maximális koncentrációra lesz szükségünk. – nyilatkozta az Alcoa FKC beállósa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik