Sport

Bagó Csaba a Poker770 Mega Series bajnoka

A két magyar fináléba jutott közül Bagó Csaba szerepelt jobban, aki meg is nyerte a Poker770 Mega Seriest, amivel 47445 eurót kaszált.

A népes magyar mezőnyből némi bánatunkra csak ketten jutottak fizetős helyekre, ők azonban egészen a fináléig meneteltek. Bagó Csaba a második helyről, Görcs Balázs a hatodikról kezdhetett, utóbbi nem tudott javítani pozícióján, Bagó viszont megnyerte Poker770 Mega Seriestírja a Poker.hu.

Vasárnap délben vette kezdetét a bécsi Montesino Kaszinóban rendezetett Poker770 Mega Series döntője, amely hivatalosan 9 főnél alakult ki, tehát az elsőként távozó Matteo Taddia még nem volt finalista.

Az volt már viszont Nino Jovanovic, Thomas Weinmeyer és Ferdinado D’Allessio, akik a kilencedik, nyolcadik és hetedik helyen végeztek. Sajnos ezután éppen Görcs Balázs következett, aki hihetetlen peches partiban, királypárral esett ki A-J ellen, ugyanis mint ahogy az már sokszor lenni szokott, ász érkezett riverre, így a magyar játékos magas párja elbukott.

A Görcsöt kiejtő spanyol Josep Maria Lopez azonban nem sáfárkodott túl jól a megszerzett zsetonokkal, Jovan Jovic kiesése után toronymagas esélyesként távozott a negyedik helyen. A még versenyben lévő három játékos ekkor alkut kötött, zsetonarányosan osztották el a még bennmaradt pénzeket. Végül Bagó Csabánál volt a legtöbb zseton abban a pillanatban, így a szép nyeremény mellé a bajnoki címet is ő szerezte meg.

A Poker770 Mega Series végeredménye:
1.hely: Bagó Csaba – 47 445 euró*
2.hely: Justas Semaska – 40 000 euró
3.hely: Romero Borze – 29 065 euró*
4.hely: Josep Maria Galindo Lopez – 15 550 euró
5.hely: Jovan Jojic – 11 950 euró
6.hely: Görcs Balázs – 9 070 euró
7.hely: Ferdinado D’Allessio – 7 780 euró
8.hely: Thomas Weinmeyer – 6 480 euró
9.hely: Nino Jovanovic – 5 180 euró
10.hely: Matteo Taddia – 4 150 euró
*A játékosok alkut kötöttek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik