Poszt ITT

Jászberényi: Kedves Ildikó!

Ilyen vádak után én rettegnék, hogy Magyarországon esetleg meglincselnek az emberek.

Kedves Ildikó,

el sem tudom mondani, mekkora öröm és a megnyugvás számomra, hogy megvagy. Egy ország aggódott miattad, hová tűntél. Tisztelem az erődet és a bátorságodat, hogy visszajöttél, és nem kezdtél új életet a Seychelle szigeteken. Lehet, ilyen vádak után én ezt tettem volna, mert rettegnék, hogy Magyarországon esetleg meglincselnek az emberek.

Nem a békemenetesekre gondolok, és nem is Rogán Antalra. Hanem azokra, akiken már nincs bőr se, hála az általad vezetett hatóság áldásos tevékenységének. Azokra, akikben megfagy a szar, ha azt hallják NAV, tekintve, hogy ez nagy valószínűséggel azt jelenti, meg lesznek büntetve megint, és nincs csoki a gyereknek estére.

Elmondom, miről maradtál le a nyaralás alatt, ha nem tudnád: ezeknek az embereknek elmondták, hogy nyakig sáros vagy a korrupcióban. Te, mint NAV elnök.

Érted: korrupció a legmagasabb szinten.

Ezt pedig nem más mondta el nekik, mint a világ megmaradt utolsó szuperhatalma.

Aranyos, hogy azt nyilatkozod, „Amit tenni tudok: felállítok a NAV-on belül egy külön vizsgálati csoportot, amelyik képletesen szólva mikroszkóppal fogja újra átvizsgálni a Magyarországon működő összes számba jöhető céghez kötődő eddigi ügyeket és szálakat” , tényleg cuki, de szerintem nem ezt kellene. Inkább azt,hogy azonnal lemondasz a pozíciódról, az érintett kollégáiddal együtt, és vizsgálatot kérsz magad ellen az ügyészségen.

Ezt szerintem addig lenne érdemes megtenni, míg a nyúzottak hírét nem veszik, hogy „különben minden rendben van a NAV-nál.” Mert akkor elképesztő nagy baj lesz, szerintem.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik