Belföld

Vida Ildikó jelentkezett Szél Bernadettnél

Vida Ildikó e-mailben utasította el Szél Bernadett LMP-s képviselőt, aki ígéri: mindenképpen el fogják érni a NAV-elnököt.

Szél Bernadett Facebook-oldalára posztolta azt az e-mailt, amelyet nem mástól, mint a nagyerőkkel keresett Vida Ildikótól. A NAV-elnök arra hivatkozva utasítja vissza a korábban szintén e-mailben kért találkozót, hogy nem szokott politikusokat fogadni; az LMP-s képviselő azonban posztjában jelzi: ez nincsen teljesen így. Az ado.hu cikke szerint Varga Mihály 2013 márciusában munkalátogatáson járt a NAV budapesti központjában.

A levél:

Tisztelt Szél Bernadett Képviselő Asszony!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatalt érintő ügyekben 2010-ben történt kinevezésem óta egyetlen alkalommal sem fogadtam sem politikust, sem adózót vagy képviselőjét. Ugyanakkor a politikusoknak, parlamenti képviselőknek lehetőségük van a Hivatalt érintő ügyekben tájékozódni, dr, Varga Árpád külső kapcsolatokért felelős elnökhelyettes – miként eddig, ezután is – készségesen áll a politikusok, parlamenti képviselők rendelkezésére.

Ezen a gyakorlaton a továbbiakban sem kívánok változtatni, ezért – kérem – a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt érintő kérdésével vagy problémájával forduljon dr. Varga Árpád külső kapcsolatokért felelős elnökhelyetteshez, aki időpont egyeztetése után fogadja Önt.

Üdvözlettel:

Dr. Vida Ildikó

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Elnök

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik