Belföld

Eltűntként keresik Vidát a Facebookon

A közösségi oldalon is várják a véletlenül (vagy akár direkt) a NAV-elnökre bukkanókat. A You Tube-on már klip is van.

„Újra betelefonáltam a NAV-ba, hogy sikerült-e már Vida Ildikóval egyeztetni arról, hogy mikor tudna fogadni. Azt a választ kaptam, hogy Elnök Asszony tárgyalásról tárgyalásra jár, most nincs ideje ezzel foglalkozni, de felhív, plusz azt tanácsolták, hogy írjak emailt, biztos ami zicher” – számolt be a Facebookon Szél Bernadett, az LMP társelnöke .

A politikus közzétette Vida e-mail címét is, azzal a felütéssel, hogy bárki aki írna neki, most élhet a lehetőséggel.

Szél hozzátette, ha bárki látja a NAV elnökét szóljon nekik, például a „Hová tűnt Vida Ildikó?” Facebook-oldalon jelezze neki, és ő megpróbál a lehető leggyorsabban odamenni, és feltenni neki a kérdést, amit mindenki fel akar három hete. A politikus szerint Vida Ildikó nem bujkálhat örökké. Szél hangsúlyozta, hogy addig fog menni, amíg választ nem kap arra, hogy kitiltották-e a NAV elnökét az Egyesült Államokból, és ha igen, akkor konkrétan milyen ügy miatt. Mert ezt minden állampolgárnak joga van tudni.

Közben a legnépszerűbb videómegosztóra felkerült egy klip, amelyben a Csellengők című műsorból is jól ismert Runaway Train című Soul Asylum szám szól. 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik