Otthon

Hidegháborús bunkert talált a hálószobája alatt egy mit sem sejtő nő

Amikor új lakásba költözünk, nem ritka, hogy az első hetekben olyan dolgokkal találkozunk, amit az előző tulajdonos hagyott véletlenül hátra.

Az viszont biztonsággal kijelenthető, hogy az emberek ritkán találnak egy hidegháborús bunkert a hálószobájuk alá rejtve.

Jennifer Little a TikTokon számolt be róla, miként fedezte fel a bunkert, amit egy szőnyeggel és egy nehéz szekrénnyel takartak el.

A bunker fedelét felnyitva egy létra vezet le a mélybe, ahol emeletes ágyakat, piszoárt és rengeteg lejárt élelmiszert is talált. A kaliforniai nő arról beszélt, a bunkerben egy esetleges nukleáris támadás esetére raktároztak fel anno nagy mennyiségű élelmiszert.

Hozzátette, 1951-ben, amikor a ház is épült, a bunkerek normálisnak számítottak az ingatlanokban. Kalifornia partjainál kifejezetten féltek az emberek egy atomtámadástól.

A bunker állapotát elnézve a nő szerint az elmúlt 50 évben senki nem járt odalent. Mindenesetre tényleg gondoltak mindenre, mert a szellőztetőrendszert is kiépítették.

A TikTokon eddig több millióan nézték meg a videóit, egyesek szerint lenyűgöző, mások szerint viszont rémisztő a felfedezés.

Ha a felvétel alább nem indulna el, ide kattintva megtekintheted.

@kitty_girl_californiaBomb Shelter Tour. ##wwii ##wwi ##bombshelter ##bombshelters ##coldwar ##QuickerPickerRapper

♬ Sugarcrash! – ElyOtto

Kapcsolódó
20 perc után igent mondtak új otthonukra, de a beköltözésnél bizarr dolgokat találtak
A pár női tagja egyenesen rémálomnak nevezte a felfedezéseket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik