Otthon

Így néz ki Barbra Streisand egykori luxusvillája

A ház könyvtárat, fitnesztermet, játszószobát, konditermet és tárgyalótermet rejt magában.

A tengerentúli sajtó napi témája a világsztárok élete, melyből az ingatlanok adása-vétele sem maradhat ki, legyen szó a filmvilág vagy a zenei élet nagyágyúiról.

Korábban egyebek között megírtuk, hogy eladó Bruce Willis mesés birtoka, vagy éppen Shakira csodás ingatlana. Egyes épületek már a kastélyok kategóriájába tartoznak, melyek közül eladásra kínálták Al Caponéét, miközben Leonardo DiCaprio vásárolt egyet Los Angelesben.

Hollywoodban pompázik Rihanna modernkori kastélya
Az a legkevesebb, hogy minden porcikájában kényeztető.

A napokban a többszörös Oscar-, Golden Globe- és Grammy-díjas amerikai színésznő, énekesnő, Barbra Streisand került az ingatlanos portálok címlapjára. Bár a világsztár már nem lakik az eladásra kínált, New York Central Parkjában lévő mesés luxusingatlanban, a 11,2 millió dolláros ár jó alkalom volt arra, hogy ország-világ megtudja, milyen pazar körülmények között éldegélt évekkel ezelőtt Streisand. Az már szinte mellékes, hogy előtte a híres író, Lorenz Hart lakott a házban.

Ha azt mondjuk, hogy a villának van borospincéje, liftje és utánozhatatlan panorámája, akkor még nem árultunk el mindent.

Az Emery Roth által tervezett Ardsley nevű épületben található luxusvilla hatalmas nappalit, könyvtárat, fitnesztermet, játszószobát, konditermet és tárgyalótermet rejt magában. A lakókat négy hálószoba és egy masters lakosztály kényezteti három fürdőszobával, a Central Parkra előtáruló kilátás pedig minden képzeletet felülmúl. Kétséget kizáróan itt is mesés hétköznapokat tölthetett el Barbra Streisand.

Barbra Streisand Thanos gyerekével cukiskodott
A Bosszúállók: Végtelen háborúban Thanos-t játszó, a Deadpool második részében is játszó Josh Brolin Instagramra posztolt egy fotót nemrég született

A luxusvilláról fotók

IDE KATTINTVA

tekinthetők meg.

Kiemelt kép: Kevin Winter/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik