Otthon

A béke szigete Leonardo DiCaprio új kastélya

A birtok a béke és a nyugalom szigete.

A napokban nem művészetével szerepelt az amerikai sajtó címlapjain Leonardo DiCaprio. A világhírű színész ezúttal azzal került az érdeklődés középpontjába, hogy vásárolt egy mesés kastélyt Los Angelesben, írta az Elledecor.

A Mansion Global számolt be először arról, hogy DiCaprio legújabb ingatlanbefektetése  a nagyváros Feliz negyedéhez kötődik, ahol idilli hangulatú otthonok magasodnak hatalmas fák árnyékában, és ahonnan más helyhez nem fogható kilátás nyílik az alatta elterülő nyüzsgő Los Angelesre. Leo a házat Richard Melville Halltól – művésznevén Moby – amerikai popsztártól vette meg, aki 2016-ban szerezte meg 3,4 millió dollárért az ingatlant, és jelentős felújításokat végzett abban. Most 4,9 millióért értékesítette a luxusotthont.

A pazar környezetben álló, 1926-ban épített kastély megbújik a természetben, és minden igényt kielégít. Moby márványpadlóval, modern bútorokkal, skandináv stílusban korszerűsítette két év leforgása alatt az épületet, melynek tartozéka öt hálószoba, nyolc fürdőszoba, egy meditációs szoba, a legmodernebb felszerelésű konyha, szabadtéri medence és gyógyfürdő, valamint olyan tágas közösségi terek, melyek  ideálisak szórakozásra, nagyobb létszámú vendégsereg fogadására is.

Leo több ingatlan tulajdonosa New Yorkban, Palm Springsben és a Hollywoodban, így nem tudni, hogy mennyi időt tölt majd új házában. Ami biztos: ez kikapcsolódásra tökéletes lesz, mert a birtok és a ház a nyugalom és a béke szigete.

A házról készült fotók

IDE KATTINTVA

tekinthetők meg.

 

Kiemelt kép: MTI/EPA/Andy Rain

Ajánlott videó

Olvasói sztorik