Otthon

Elképesztően jól mutatnak a lépcsőkön a 3D-s tapéták

A lépcsők dekorálását a legtöbben elhanyagolják, pedig az egész otthonunkat feldobhatja egy kicsit, ha különleges dekorációt választunk.

Otthonunk legtöbb helyiségét könnyen tudjuk díszíteni de vannak olyan részek, melyekkel nem ilyen könnyű megbirkózni. A lépcső nagyon sok helyet foglal el lakásunkban, akár az emeletre, akár a galériára, a pincébe vagy kamrába vezet a lépcső, nap mint nap számtalanszor használjuk, ezért érdemes újragondolni, és hangulatossá tenni.

Ötletek lépcsőkhöz

Amikor automatikusan másszuk a fokokat, talán eszünkbe sem jut, hogy újszerű elemekkel dekorálhatjuk, pedig sokkal jobb érzéssel lépcsőzünk, ha valami különös személyes kiegészítővel, merész színkombinációval vagy egy extrém stílus megteremtésével. A 3D technológia begyűrűzött a lépcsődekorációk világába is, így nagy kár lenne kihagyni, mint egy lehetséges megoldást. Az alábbi fotósorozat talán segítséget nyújt az inspirálódásban.

23 lehengerlő lépcsőtapéta

Galéria

Fotók: Mural Vinyl Decal Wallpaper

8 dolog, ami a tudomány szerint boldoggá tesz otthonunkban
Az, hogy a lakásunk stílusos és tiszta, még nem feltétlen jelenti azt, hogy a lehető legboldogabb életet éljük. Közhelynek hangzik, de a tudomány

Ajánlott videó

Olvasói sztorik