Otthon

Senki nem hiszi el, hogy ez a lakás 22 négyzetméteres

Napjainkban egyre nagyobb divatja van a városba költözésnek, az emberek úgy érzik, hogy a nagyobb településeken többre vihetik és megtalálják a számításaikat. Ezzel arányosan a lakásárak is növekednek – elég csak Budapestre gondolni -, és sokak elgondolkoznak, hogy inkább egy apró lakásba költöznek, ezzel is spórolva kicsit.

Csak ideiglenes az ingatlanárak megtorpanása
Az utóbbi időben jól teljesítettek a vállalkozások, az emberek pénzt kerestek és kezdenek bízni a hitelekben.

A kicsi ingatlan viszont nem minden esetben jelenti azt, hogy kényelmetlen is. Erre tökéletes példa a tajvani Little Design nevű építészeti cég legújabb alkotása, amelyben arra keresték a választ, hogyan lehet maximálisan kihasználni a teret egy 22 négyzetméteres apartmanban.

Little Design

A vállalat megtudta az ügyfeleitől, hogy számukra a legfontosabb, amikor hazaérnek, hogy forró fürdőt vehessenek és kipihenjék magukat. Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítottak a hálófülke kialakításának, az üres tereket pedig úgy álmodták meg, hogy az a legkülönbözőbb igényeket is kielégítse.

Little Design
Little Design

A lakást a fehér és a barna uralja, és már a színekkel sikerült olyan hatást elérni, mintha az ingatlan jóval nagyobb lenne annál, mint amilyen.

Little Design
Little Design

A nagyvárosokban a következő években egyre fontosabbá válik majd a tudatos, intelligens építkezés, a tajvani cég ötlete pedig kiváló gyakorlati példát mutat a szakmának.

Little Design
Little Design
Little Design
8 dolog, ami a tudomány szerint boldoggá tesz otthonunkban
Az, hogy a lakásunk stílusos és tiszta, még nem feltétlen jelenti azt, hogy a lehető legboldogabb életet éljük. Közhelynek hangzik, de a tudomány

(Bored Panda)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik