Otthon

Óriási sikerrel pörögnek ezek az apró, 24 négyzetméteres mobilházak

Ki itt belép, el sem hiszi, hogy lakóautóba érkezett.

Úgy tűnik, hogy hazánkban is egyre nagyobb az érdeklődés a kis alapterületű házakra, köztük a mobilházakra, melyek ma már jóval többet tudnak, mint korábbi elődeik.

A Kokosing olyan modell, amely túl azon, hogy  a piacon található legszebb pici ház, de a design, az élhetőség és az ár tökéletes kombinációját is ötvözi.

Miután az első széria hatalmas sikert aratott, így megépítették a Kokosing 2 verzióját, ami szinte ugyanabban az elrendezésben készült, mint az eredeti, de a színeket  modernizálták, fekete, szürke és fehér színre változtak.

A 24 négyzetméteres otthon már külcsínben is magával ragadó, szürke és fehér színkombinációjával. A fehér szegélylécek és az acél tető nem csak modern, de kis karbantartást igényel.

A nappali rész kanapéját praktikus tárórésszel alakították ki, a körbeölelő ablakok pedig megfelelő fényt biztosítanak.

A konyha fekete-fehér szekrényekkel, fekete rozsdamentes acél készülékekkel, krómozott lámpatestekkel, fehér pultokkal és csempefákkal van kész. A berendezés része a fagyasztós  hűtőszekrény, a főzőlap, a kenyérpirító és a rusztikus mosogató is.

Mint az eredeti Kokosing esetében is, a Koko 2 a népszerű emeletes platformmal biztosítja a tér bővítését, ami az ágynak és egyéb használati tárgyaknak is megfelelő helyet biztosít. Tároló funkcióval ellátott lépcsők lépcsők vezetnek a kényelmes méretű hálórészhez, ahol 5 ablak fénye teszi kellemessé és barátságossá biztosítja a teret. A padlózat követi az alsó szinten lévő burkolatot, látványos akácfával köszön be a természet.

Stílusosan egy fekete, egyéni pajta-ajtó vezet a fürdőszobába, ahol fekete-fehér csempe, ahol normál méretű tusoló és komposztáló WC található.

Ha kíváncsiak vagyunk a Kokosing közel 25 négyzetméteres elődjére, akkor a részleteket ITT tekinthetjük meg.

A tervezőcsapat munkáiról bővebben a Modern Tiny Living  oldalon olvashatunk.

Fotók

35 négyzetméteres kicsi ház, benne a nagy boldog élet
Mint a mesében: boldogan élnek egy kicsi házban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik