Otthon

30 év után vált meg csinos otthonától a legendás énekes

1975-ben épült a mesés ház, Cyndi Lauper 1986-tól lakott benne.

Kétszer is kénytelen volt engedni az árból, végül eladta gyönyörű, a Connecticut államban lévő otthonát Cyndi Lauper, a kétszeres Grammy-, emellett Emmy- és Tony-díjas amerikai énekesnő.

Az Észak-Stamfordban fél hektáron magasodó, három hálószobás, négy fürdőszobás pazar épületet Vince Camuto, világhírű tervező álmodta meg és 1975-ben épült fel.  A 64 éves Lauper és férje, a szintén 64 éves Dave Thornton színész fiukkal 1986-ban költöztek be a villába, ám tavaly májusban két okból döntöttek a ház eladása mellett: egyrészt régóta New Yorkban töltik mindennapjaikat, másrészt gyermekük is kirepült már a családi fészekből.

Eladó Michelangelo toszkánai villája
Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki meg szeretné vásárolni.

2017 májusában 1,25 millió dollárért hirdették, augusztusban 935 ezerre csökkentették az árat, majd hetekkel ezelőtt 804 ezer dollárért sikerült teljes berendezéssel túladni a birtokon.

Az épület bejárata egy 19. századi angol kastély utánzata, belső terei francia és olasz stílusjegyeket hordoznak. Az idilli birtokon medence és a korábban zenei stúdióként működött, majd átalakított vendégház is található.

Eladja mesés házát az Oscar-díjas színésznő
Szépségkirálynőként lett ismert az afrikai származású sztár.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik