Otthon

Ez lesz a legfelkapottabb szín a lakásokban 2018-ban

A fehér és a bézs után egy újabb semleges szín veheti át a főszerepet az otthonokban 2018-ban. A Pinterest a felhasználók által lementett fotók kielemzése után arra jutott, hogy idén a zsályaszín tarolhat a felújítások során.

A képmegosztó weboldalon az utóbbi időben 170 százalékos növekedés állt be a zsályaszínű dekorációkról szóló felvételek lementésében, és nem nehéz megérteni, hogy miért.

A festékszín, ami százezreket emelhet az ingatlan értékén
Úgy drágítja meg a házunkat, hogy az közben még vonzóbbá válik a potenciális vevők számára.

A szürkés zöld árnyalatot a falra festve könnyen lehet kiegészítőkkel dekorálni, mégsem fullad unalomba és nem kezelhetetlen, tehát egy valódi semleges színről beszélünk.

Az alábbi hálószoba például tökéletesen bizonyítja, hogy a zsálya gyakorlatilag bármihez illeszkedik, beleértve a fát, a fémes felületeket és a különböző szöveteket.

Pinterest

A zsálya simán lehet egy modern szoba irányadó színe is, mint ahogy ezt a következő nappali is jól szemlélteti.

Pinterest

Szépen mutat továbbá a konyhaszekrényeken is, fehérrel párosítva letisztult képet ad, és remekül fókuszba helyezi a főzőpultot például.

Pinterest

Itt pedig azt látjuk, hogy egy egész fürdőszobát is ki lehet vele tölteni a mennyezettől a falakon át egészen az ajtóig.

House Beautiful
Mit árul el rólad a bejárati ajtód színe?
Egy tanulmány szerint a legtöbben a fekete, a fehér, a szürke és a sötétkék színt preferálják, ha a bejárati ajtóról van szó, de mit jelent ez a tulajdonos személyiségjegyeit illetően?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik