Mobil

Jön a kedvező árú LG telefon, csak azt nem tudni, mennyibe fog kerülni

Hamarosan Magyarországon is kapható lesz LG legújabb okostelefonja, a G7 Fit. A készüléket azoknak szánja a gyártó, akik kifejezetten felsőkategóriás kamera-, kijelző- és audiofunkciókat keresnek, de a csúcsmodellekhez képest kedvezőbb áron. Hogy ez pontosan mit jelent, azt viszont egyelőre nem tudni, ugyanis a készülék a Media Mark kínálatában lesz elérhető decembertől, azt viszont még a gyártó hazai képviselete sem tudta megmondani, hogy az áruházláncnál pontosan mit jelent a kedvezőbb ár.

LG G7 Fit specifikációk:

  • Chipkészlet: Qualcomm Snapdragon 821
  • Kijelző: 6,1 colos QHD+ 19,5:9 FullVision Super Bright kijelző (3120 x 1440)
  • Memória: 4 GB RAM / 32 GB ROM / MicroSD (2TB-ig)
  • Kamera: 16 MP hétlapi (F2,2 / 76°), 8 MP előlapi (F1,9 / 80°)
  • Akkumulátor: 3000 mAh
  • Operációs rendszer: Android 8.1 Oreo
Fotó: LG

A készülék ugyanazt a csupaüveg borítást és csiszoltfém-keretet kapta meg, mint az LG G7 ThinQ, ráadásul elég strapabíró, hiszen megfelel az IP68 por- és vízállósági szabvány követelményeit.

A mobilt számos intelligens kamerafunkcióval vértezték fel.

Az AI CAM használatakor nyolc, a beépített mesterséges intelligencia által optimalizált fotóüzemmód választható. Ha pedig az AI CAM által javasolt képi beállítások nem egyeznek a felhasználó elképzeléseivel, manuálisan további effektlehetőségek is választhatók az utólagos szerkesztés során.

A G7 Fit az LG legfejlettebb audioszolgáltatásainak egyedi válogatását kínálja: a mobilba épített 32 bites Hi-Fi Quad DAC minőségi fülhallgató közbeiktatásával kiváló hangélményt biztosít, a Boombox hangszóró pedig kiváló basszust, a DTS:X 3D pedig akár 7.1 csatornás térhangzást kínál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik