Mobil

Női táskában gyulladt ki az új Samsung mobil

Sokan emlékeznek még a Samsung két évvel ezelőtti fiaskójára, amikor is vissza kellett hívni a Galaxy Note 7-eket, miután több készülék akkumulátora is kigyulladt. Már éppen kezdett volna feledésbe merülni a kínos eset, de most úgy tűnik, hogy egy felrobbant Galaxy Note 9 felszakítja a sebeket.

Még bekapcsolni is veszélyes a Galaxy Note 7-eket
Tovább gyűrűzik a Samsung legújabb telefonjával kapcsolatos felzúdulás, a gyártó szerint ha lehet, egyáltalán ne használja senki a készüléket, mielőtt kicserélteti.

Egy Diane Chung nevű ingatlanközvetítő beperelte a Samsungot az Egyesült Államokban, állítása szerint épp egy liftben tartózkodott, amikor Galaxy Note 9 készüléke a szokottnál jobban felmelegedett, de nem foglalkozott vele és elrakta a táskájába. Hamarosan szisszegő hangokra és füstre lett figyelmes. A bírósági dokumentumok szerint az ujjai megégtek, amikor ki akarta szedni a mobilt, azt végül a táskával együtt a földre dobta, majd végül segítséggel sikerült egy vízzel teli vödörbe helyeznie.

A The Investor szerint a Samsung mobilos divíziójának vezére tavaly arról biztosította a felhasználókat, hogy a Galaxy Note 9 akkumulátorait már alaposabban tesztelték, és azok biztonságosabbak, mint valaha.

Kipróbáltuk a Samsung bivalyerős új telefonját
A Samsung Galaxy Note 9 elég komoly hardvert kapott, ráadásul az aksija is méretes, így nem kell aggódni a gyors lemerülés miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik