Mobil

Hatalmas dobásra készül a Samsung

A Samsung az utóbbi időben láthatóan egy jól bevált formulát követett a Galaxy S-szériás modellekkel, ám a cég mobilos divíziójának vezetője szerint jövőre nagy változásokat fognak behozni a vonalba.  DJ Koh a héten hintette el a kínai lapoknak, hogy a Galaxy S10-zel dizájn terén radikális újdonságok várhatók, de hogy mi is pontosan, azt természetesen nem taglalta. Annyit azért elárult, hogy eddig nem látott, szokatlan színárnyalatokkal is kísérleteznek.

Többen ez alapján úgy sejthetnék, hogy az összehajtható, eddig Galaxy X kódnéven emlegetett eszközről van szó, ám ennek ellent mond egy korábbi hír, hogy a különös modellt már idén megmutatják, és egy önálló kategóriát képez majd a portfólióban.

Két hónap, és láthatjuk az első összehajtható mobilt
A Samsung vezére megerősítette, hogy novemberben végre megmutatják a Galaxy X-et.

A szakértők is számítanak egy mérföldkőnek számító masszív készülékre, mivel a következő Galaxy S már a tizedik iteráció lesz. Egy forrás szerint három változat jön belőle, különböző méretekben és kameraelrendezéssel, ezek közt egy olyan is lesz, aminek a hátlapjára három kamera kerül. Beszélnek még továbbá kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóról és rendkívül vékony kávákról is, de ez majd csak jövőre derül ki.

(A kiemelt képen a Galaxy S9 modell látható.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik