Mobil

Hatalmas aksit kapott az új kínai óriástelefon

A Xiaomi hivatalosan is lerántotta a leplet a legújabb készülékéről, a Mi Max 3 névre keresztelt tepsifonról, ami valóban impozáns méretekkel rendelkezik. A kijelző 6,9 colos, 18:9-es képarányú, 1080p felbontással (ami kicsit kevésnek tűnik a képernyő méretéhez képest), és emellé egy szintén jelentős, 5500 mAh akkumulátor dukál, amihez hasonlóval nem nagyon lehet találkozni a népszerűbb okostelefonok között – a kínaiaknak még azt is sikerült elérni, hogy az aksi beférjen a mindössze 7 mm vastag házba.

Egészen vékony testbe sikerült beszuszakolni a hatalmas akkumulátort – Forrás: Xiaomi

A telep a gyártó ígérete szerint mindössze egyetlen óra alatt 70%-ra tölthető, hardver fronton pedig 6 GB memória, Snapdragon 636 processzor és 128 GB tárhely várja a felhasználókat, méghozzá egy 12 és egy 5 megapixeles hátlapi duálkamera és egy 8 megapixeles előlapi szelfikamera kíséretében.

A Xiaomi Mi Max 3-ból ugyanakkor készül 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel szerelt verzió is, ennek ára nagyjából 250 dollárról indul (a fenti konfiguráció ennél értelemszerűen drágább), és kék, fekete illetve arany színekben lesz megvásárolható – első körben Kínában, július 20-tól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik