Mobil

Több tízezer magyar kíváncsi menekültpornóra

Havonta 800 ezer netező keres rá a „refugee porn”, azaz „menekült pornó” kifejezésre az egyik legnagyobb pornóoldalnak számító xHamsteren, írja a Die Zeit német portál, akik a hivatalosan kapott statisztikákat elemezték.

Az ilyen tematikájú, azóta külön műfajjá kinőtt filmek jellemző forgatókönyve, hogy fehér férfiak idegen, sokszor fejkendőt viselő nőket csábítanak el, majd sokszor megalázva őket közösülnek velük. A felvételeken jellemzően szíriai nőket alakítanak a pornószínésznők, és arab nyelven folyik a kommunikáció.

Ahogy az Európába érkező menekültek száma nőtt, úgy az érdeklődés aziránt is, hogy milyen lehet a velük való szex

– írja a német lap.

A menekültpornó különösen a német, a magyar, és osztrák felhasználók körében keresett Európában – szúrta ki az Azonnali.hu.

A menekültválság csúcsán, 2015-ben 151 százalékkal többen, tízezres számban kerestek rá Magyarországon a menekülteket tematizáló felnőttfilmekre, mint azelőtt, de jellemző az is, hogy politikai kampányok idején ugrik meg az ilyen jellegű keresések száma.

Külön érdekesség, hogy a legnagyobb pornóoldalnak számító, körülbelül havi egymilliárd kattintással rendelkező PornHub nem adott ki a lapnak ilyen jellegű információkat arra hivatkozva, hogy ez kényes téma. Az xHamsternek is körülbelül ekkora a forgalma, így bár elenyésző százalékát teszik ki az összes keresésnek a menekültes témájú felnőttfilmek, de a speciális tematikák közt kiugrónak számít a 800 ezres szám.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik