Média

Neten is rágyúr a Balatonra Mészáros Lőrinc

likebalaton
likebalaton

Teljesen új tartalommal újította meg a likebalaton.hu nevű információs és programajánló portálját Mészáros Lőrinc több száz médiatermék jogaival rendelkező vállalata, a Mediaworks Hungary.

A site geolokáció alapú, azaz helyfüggő internetes megoldásokkal segíti a felhasználókat a balatoni programkeresésben. Az oldal bekapcsolt GPS mellett azonnal felismeri, hogy az oldal látogatója például melyik Balaton-parti településen van, hol keres programot, éttermet vagy éppen strandot. Az oldalt egy balatoni szabadidős programokról, fesztiválokról, látnivalókról, szolgáltatásokról szóló háttéradatbázis segíti.

Az oldalon olvasni lehet a legfrissebb helyi hírekről, a balatoni közlekedéssel kapcsolatos információkról is.

Az oldalon minden ajánlathoz – legyen az program, strand, étterem vagy akár egy dohánybolt – megtalálhatók az útvonaltervezéshez szükséges adatok, melyek alapján azok egyetlen kattintással elérhetők.

A most felturbózott weboldalt egyébként kezdetleges formájában még a Pannon Lapok Társasága (PLT) megyei lapkiadó indította néhány évvel ezelőtt, és a PLT tulajdonosváltásával, fúzióval került Mészáros Lőrinchez. Mészáros, aki meglehetősen aktív manapság a Balaton térségében – hiszen többek között kempinget, szállodát és rádiót is vásárolt a „magyar tengernél” – a felturbózott oldallal egy másik kormányközeli médiavállalkozó érdekeltségének, a korábban az Origót is tulajdonló Száraz István We Love Publishing Kft.-jéhez tartozó, welovebalaton.hu nevű, hasonló jellegű oldalának állít konkurenciát.

A megújított oldalt Siófokról, Keszthelyről, Balatonfüredről és Budapestről szerkesztik.

Fehérvár Rádió
Felvásárolták a Fehérvár Rádiót
Az új tulajdonos Andy Vajna és a Rádió 1 közvetlen közeléből érkezett. A változás miatt egy velencei kereskedelmi rádiós frekvencia is Vajna Rádió 1 hálózatához kerülhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik