Média

Vonatozóknak újított a Sláger FM

Sláger FM
Sláger FM

Megállapodást kötött a Sláger FM és a MÁVINFORM, így tegnap óta a ’80-as és ’90-es évek könnyűzenéit felvonultató Sláger FM 103,9 MHz-es hullámhosszán vasúti közlekedési híreket is közölnek. A körülbelül félperces hírblokkok fókuszában a budapesti elővárosi vasúti közlekedéssel kapcsolatos információk állnak.

A MÁVINFORM bejelentkező munkatársai reggel a 6:30-kor, 7:30-kor és a 16 órakor kezdődő hírblokkokban adnak tudósítást a legfontosabb vasúti hírekről, hogy így segítsék a Budapesten és körzetében, valamint az interneten bárhonnan elérhető rádió hallgatóinak közlekedését.

A MÁVINFORM – amely közel 35 éve, 1984 nyara óta nyújt tájékoztatást  a médián keresztül – három éve újította meg hírszolgáltatását és több rádiónak is élőben tudósít, azonban a cégnél azt mondják, most először jelentkeznek olyan kereskedelmi rádióállomáson, ahol alapvetően a zenéé a főszerep.

Fehérvár Rádió
Felvásárolták a Fehérvár Rádiót
Az új tulajdonos Andy Vajna és a Rádió 1 közvetlen közeléből érkezett. A változás miatt egy velencei kereskedelmi rádiós frekvencia is Vajna Rádió 1 hálózatához kerülhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik