Média

HBO csatornákkal bővít a Flip

Aranyélet
Aranyélet

Mi is beszámoltunk róla, amikor tavaly májusban elindította a Magyar Telekom a Flip nevű almárkáját, mely valójában egy fapados kábelszolgáltatás. Azért fapados, mert hűségidő vállalása nélkül, és versenyképes tarifával nyújt elérést 137 tévécsatornához, egyelőre főleg az ország azon területein, ahol más kábelszolgáltatók is jelen vannak, ezért a Telekom rákényszerül, hogy megszokott tévés csomagjait kedvezőbb áron szolgáltassa.

A friss fejlemény most az, hogy ezentúl kétféle HBO-s tévés csomag is elérhető a Flip kábeltévés szolgáltatáson keresztül.

Endersz Frigyes, a Flip vezetője elmondta, hogy a Szuper HBO Pak és a Szuper HBO MaxPak csomag vált elérhetővé, és mindkettőhöz jár HBO GO előfizetés is, amivel az 5000 órányi videós tartalmat kínáló internetes videotékájuk érhető el.

Előbbi csomagban egyébként az

  • HBO
  • HBO2
  • HBO3

csatornák vannak benne, utóbbiban az

  • HBO
  • HBO HD,
  • HBO2,
  • HBO3,
  • Cinemax
  • Cinemax2

tévécsatornák válnak elérhetővé.

Biztosak vagyunk benne, hogy a dinamikusan bővülő, 100 százalékban lokalizált tartalmaink – beleértve a nagy sikerű hazai saját gyártásokat, a több száz óra gyermek tartalmat, valamint a hollywoodi kasszasikereket – maximálisan kielégítik majd a Flip ügyfelek minőségi tartalom iránti igényei

– tette hozzá Kolb Iván, az HBO Magyarország kereskedelmi igazgatója, aki azt is elmondta, hogy július elsejétől ismét vetítik az Aranyélet című népszerű magyar sorozatot, egyelőre az ismétlések láthatók. A következő, friss széria ősztől, egészen pontosan októbertől lesz képernyőn, de most mindenki képbe hozhatja magát, aki még nem látta, aki pedig már igen, elkezdheti a ráhangolódást az új évadra.

A következő időszakban egyébként képernyőn lesz a Wonder Woman, a Szárnyas fejvadász 2049, a Kong – Koponya sziget, a Thor: Ragnarok és a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, és július 9-én indul az HBO új saját gyártású sorozata, az Éles tárgyak az ötszörös Oscar jelölt Amy Adamsszel a főszerepben. Ezenkívül látható lesz Bella Thorne sorozata, A főszerep (Famous in Love), folytatódik A viszony (The Affair) és A szolgálólány meséje.

Boros Panna, a Viacom tévécsatornáinak magyarországi műsorgyártásért felelős vezetője
Új vezető felel a magyar műsorgyártásért a Viacom tévécsatornáinál
Az RTL Spike-ot, az MTV-t és a Comedy Central csatornákat is működtető médiavállalat Boros Pannát nevezte ki Móré Annamária utódjának produkciós vezetőnek a magyar műsorgyártás élére.

Kiemelt kép: Az HBO népszerű magyar sorozata, az Aranyélet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik