Média

Búcsúzik az InfoRádió műsorvezetője

InfoRádió
InfoRádió
Hlavay Richárd. Fotó: Linkedin
Hlavay Richárd. Fotó: Linkedin

Távozott Hlavay Richárd, az InfoRádióegyik műsorvezetője, aki többek között az Aréna című, egyórás beszélgetős műsor egyik rendszeres szerkesztő-műsorvezetője is volt. A budapesti vételkörzettel rendelkező hírrádióhoz tizenhat évvel ezelőtt csatlakozó szerkesztő-műsorvezető a rádiós újságírással is felhagyott a tegnapi nappal.

Hlavay Richárd az InfoRádiónál főleg gazdasági, külpolitikai, tudományos témákkal foglalkozott. 10 éven át volt az Aréna csapatának tagja. Korábban – inforádiós éveit megszakítva – a Figyelő, és a Világgazdaság munkatársa, rovatvezetője volt. Pályáját 1985-ben, a Nógrád megyei Hírlapnál kezdte, de volt számos országos napi, illetve hetilap, a Szabad Európa Rádió, az MTI és a Magyar Rádió tudósítója is. Hlavay Richárd az ország egyik legrégebbi internetes szakportálja, az energiainfo.hu alapító-főszerkesztője.

Hlavay Richárd a jövőben az általa ügyvezetett Bricks Magic Kft. által szervezett, úgynevezett Lego Serius Play módszerre épülő workshopok, fejlesztő programok szervezésére fókuszál. A volt rádiós elmondta, hogy az elmúlt hónapokban már több magyarországi kkv-nak és nagyvállalatnak, szervezetnek nyújtott segítséget tréningjeivel. Szeptembertől egy klubsorozatot is indít.

Szentkuti Gabriella, a Microsoft Magyarország leköszönő ügyvezetője
Távozik a Microsoft Magyarország ügyvezetője
Szentkuti Gabriella közlése szerint saját döntése ez. A Tiborcz-ügy kapcsán a Microsoftnál eközben folyik az FBI és az amerikai tőzsdefelügyelet vizsgálata.

Kiemelt kép: Hlavay Richárd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik