Kultúra

Az alagút végén ott van egy rakás pénz

Az HBO saját gyártású magyar sorozata, az Aranyélet lassan véget ér, most októberben jön a befejező harmadik évad, ami most egy teasert is kapott. Sok minden nem derül ki a történetből, de az tuti, hogy Miklósi Attila (Thuróczy Szabolcs) felgyújtja a családi vagyont egy sötét alagútban. A rendező, a többszörös Promax-díjas Varsics Péter az ízelítőről annyit mondott, hogy

Miklósi Attila le akar számolni a múltban elkövetett bűnök, gyilkosságok örökségével, ennek viszont komoly ára van – és a család többi tagja is kimutatja az ehhez kötődő érzéseit.

Mindenki visszatér a harmadik évadra: a választásokba is beszálló Miklósi Janka (Ónodi Eszter) és a gyerekek, Mira (Döbrösi Laura) és Márk (Olasz Renátó) is.

A kreatív producerrel, Krigler Gáborral még márciusban interjúztunk, és akkor elmondta, hogy a befejezés a második évad direkt folytatása, és bár először a Balatonra akartak koncentrálni, végül a Dunakanyarban forgattak.

Miklósiék, amint láttuk a második évad végén, teljesen új szférába kerültek be, Attila nemcsak átvette Hollós birodalmát, de egyfajta Hollós 2.0-ként funkcionál.

– és itt vesszük majd fel ősszel a fonalat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik