Média

Új csatornákat indít az RTL Magyarország

Az RTL Most felülete
Az RTL Most felülete

Két új digitális, interneten elérhető csatornát indít augusztustól az RTL Magyarország – jelentette be a tévétársaság csütörtökön. A telenovella és humor tematikájú tartalmakat kínáló csatornák az RTL Most! nevű, idén februárban megújult internetes platformon lesznek elérhetők.

Augusztus elsejétől a telenovellák rajongói számára a SzeressMost, míg a humoros tartalmak kedvelőinek a NevessMost digitális csatornákat indítják el. Az RTL Magyarország jelezte továbbá, hogy emellett közel 300 órányi filmes tartalom is érkezik a nyári időszakra egy időszakos pop-up csatornán, mely június 15-től lesz elérhető.Ennek időzítését azzal magyarázzák, hogy a filmes pop-up csatorna a labdarúgó vb ideje alatt főleg azokat szeretné megszólítani, akik nem a világbajnokság lázában égnek. A Film+ menüpont alatt exkluzív, csak az online platformon látható filmek mellett a Film+ nézőinek kedvencei közül is válogathatnak az oldal látogatói. Olyan filmek nézhetőek meg ingyen a nyár folyamán mint a Red 2., Jack és Jill, Kontroll, A király beszéde, és a Sharknado. De Bud Spencer és Terence Hill rajongói is örülhetnek, ugyanis a kínálatot színesíti egy tíz címből álló csomag a két pofonosztó filmjeiből válogatva.

Az RTL Most platformra a tévé közlése alapján eddig 2,3 millió felhasználó regisztrált, és havi átlagban 400 ezer felhasználó látogatja rendszeresen. Az idei év első negyedévében több mint 9 millió videót néztek meg a felhasználók.

Idén egyébként a konkurens TV2 Média Csoport is új tévécsatornákat indít, ezzel 15-re növelve Andy Vajna tévéinek számát.

szkander_csata
Beperelték a Retro Rádiót, gond lehet a névvel
Azonnali bírósági intézkedést kezdeményeztek a pénteken induló Retro Rádióval szemben valószínűsített védjegybitorlásra hivatkozva. Ha elfogadják a kérelmet, nem használhatja a Retro nevet.
Retro Rádió
Vajna sajtósa jelentette be a Retro Rádió programját
Az eddig csekély árbevételű és minimális tőkéjű cég évente több mint 1 milliárd forint bruttó díjat fizet majd a frekvenciáért.

Kiemelt kép: Az RTL Most internetes platform felülete

Ajánlott videó

Olvasói sztorik