Média

Új tévécsatorna a UPC-nél

Az Epic Drama csatornán sugárzott, a Falu egyik jelenete. Credits: All3Media
Az Epic Drama csatornán sugárzott, a Falu egyik jelenete. Credits: All3Media

A Viasat World tévétársaság kedden bejelentette, hogy az Epic Drama elnevezésű, történelmi drámasorozatokat sugárzó tévécsatornája és a kapcsolódó internetes videotéka szolgáltatása (SVOD) mostantól elérhető a UPC magyar, lengyel és román kábeles kínálatában.

A UPC portfóliójába való bekerüléssel potenciálisan további 1,5 millió néző számára válik elérhetővé az Epic Drama a régióban.

Az Epic Drama tévécsatorna tavaly decemberben indult, itt írtunk róla. Mára már több mint 60 szolgáltatónál érhető el a régióban.

A UPC Magyarország kábelcsatorna kínálatában az Epic Drama a 85-ös programhelyre kerül be, és az indulástól számított két hónapon át a Digital Bronz csomagban is látható lesz.

Figyelmükbe ajánljuk korábbi cikkünket, melyben Horváth Tamás, a Viasat World londoni központjában dolgozó kereskedelmi igazgatója exkluzív információkat árult el az akkor induló csatornáról.

Szani Roland, a Méz Rádió új műsorvezetője korábban a Class FM-nél és a Danubius Rádiónál is dolgozott. Fotó: mezradio.hu
Szani Roland visszatért az FM hullámsávra
Ezentúl minden hétköznap újra hallható hagyományos rádiókészülékkel a Danubius Rádió egykori népszerű műsorvezetője, aki mostanában a csak online fogható Class FM-nél volt hallható.

Kiemelt kép: Az Epic Drama csatornán sugárzott, a Falu egyik jelenete. Credits: All3Media

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik