Média

Vezérigazgatót vált a Pátria Nyomda

A fennállásának 125. évfordulóját ünneplő Pátria Nyomda vezérigazgatói feladatait június elsejétől Simon László veszi át Orgován Katalintól. Orgován Katalin külföldön folytatja tovább karrierjét, közölte a vállalat.

A távozó vezérigazgató több mint négy éven keresztül irányította Magyarország egyik vezető nyomdaipari, illetve irodaszer kis- és nagykereskedelmi cégét. A vezetése alatt kidolgozott stratégiák mentén sikerült az üzletágak működését újraszabályozni, új technológiákat bevezetni, újabb piaci szegmensek felé nyitni – áll a céges közleményben.

A leendő vezérigazgató, Simon László két évtizede járul hozzá a jelenleg 380 főt foglalkoztató vállalat sikeres működéséhez. A közgazdász végzettségű szakember a bankszektorból érkezett a Pátriába, 2005 óta pedig a vállalat általános vezérigazgató-helyettese, gazdasági igazgatója.

Az elmúlt időszakban jelentősen erősítettük piaci pozíciónkat, még hatékonyabbá és stabilabbá tettük a céget. Célom, hogy továbbvigyem a megkezdett termék- és üzletfejlesztést és kiaknázzuk a Pátriában rejlő további növekedési potenciált

– mondta kinevezése kapcsán Simon László, az új vezérigazgató.

Kázmér Judit, a távozó vezető
Távozik Mészáros Lőrinc médiacégétől Kázmér Judit
Búcsúzik a Mészáros Lőrinc volt felcsúti polgármester tulajdonában lévő Mediaworks pr és marketing igazgatója, a Pannon Lapok Társasága (PLT) megyei lapkiadó volt ügyvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik