Média

Lilu online magazint indított

Lilu, a Liluland alapítója. Fotó: Viszlay Márk
Lilu, a Liluland alapítója. Fotó: Viszlay Márk

Szépség tematikájú oldalt indított Liluland néven Lilu, az RTL Klub Keresem a családom című műsorának műsorvezetője és Máté Krisztina, ugyanennek a műsornak a producere.

Az oldalt a két tévés közösen találta ki. Egy olyan női weboldalról van szó, ahol a különböző korú, érdeklődésű nőkkel mindenről nyíltan beszélhetnek, ami a külsővel, arccal, bőrrel, hajjal, kézzel-lábbal, stílussal kapcsolatos.

A televíziós műsorvezetés mellett több éve beauty blogger is vagyok. Szenvedélyem minden, ami akár csak kapcsolatba hozható a szépséggel, a bőrápolással, a női praktikákkal. Figyelem, kutatom a trendeket, tudni akarok minden új trükkről, kipróbálom a legfurcsább kencéket is és bárhol járok a világon, sosem hagyom ki azokat az üzleteket, ahol ezekhez hozzá is juthatok. Azt gondoltam, hogy amit erről évek alatt megtudtam, megosztom azokkal a csajokkal, nőkkel, asszonyokkal, akik fogékonyak erre és azokkal is, akik bizonyos ügyekben tanácstalanok. Ezen az oldalon nem kell megjátszani magunkat: itt nem az okokat boncolgatjuk, hanem a megoldásokat keressük és ajánljuk az olvasóinknak

– mondta Lilu az oldal indítása kapcsán.

Máté Kriszta. Fotó : Viszlay Márk
Máté Kriszta. Fotó : Viszlay Márk

Minden nő szép akar lenni, fiatal akar lenni, jól akar kinézni, kortól, társadalmi helyzettől függetlenül, ha bevallja, ha nem. Mégis rengeteg a mellébeszélés, túl sok a csomagolás ezzel a témával kapcsolatban. Azt szeretnénk, hogy a Liluland minél több nőnek az egyik legjobb barátnője legyen, akiben megbízhat, aki a leghasznosabb tanácsokkal látja el, akihez mindig lehet fordulni. Azt szeretnénk, hogy aki odatéved, azt érezze: pont ezt kereste

– tette hozzá Máté Kriszta.

Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója. Fotó: Pál Anna Viktória, 24.hu
Az ATV Andy Vajna és Rákosi Tamás cégével szövetkezik
Rákosi és Vajna közös műsorgyártó cége készíti hamarosan az ATV szórakoztató típusú műsorait. A tévé vezérigazgatója szerint szakmai alapon döntöttek.
Kiemelt kép: Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója. Fotó: TV2 sajtóosztály
A TV2 Csoport bejelentette legújabb csatornáit
Indul a Jocky TV és a Moziverzum. Andy Vajnának az év végére már 15 tévécsatornája lesz.

Kiemelt kép: Lilu. Fotó: Viszlay Márk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik