Média
Ráskó Eszter a Tömény történelemben

A Comedy Central népszerű sorozata lekerül a képernyőről

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2018. 05. 28. 09:48

Korábban a témában:

Nem folytatódik 2018-ban a Tömény történelem, a Comedy Central tévécsatorna népszerű tévés sorozata – tudta meg a SorozatWiki blog.

A sorozatban, mely először 2016 őszén volt képernyőn, híres magyarok (például Fluor Tomi, Badár SándorPapp Szabi, Anger Zsolt, Felcser Máté, Kamarás Iván, Ganxsta Zolee, Gryllus Dorka, Trokán Nóra, Rezes Judit, Nyári Dia, Kamarás Iván, Árpa Attila, Anger Zsolt, és Gáspár Tibor) némi alkohol elfogyasztása után, pityókás állapotban meséltek el egy-egy történelmi sztorit, hajmeresztő, szórakoztató verzióban, melyet azután díszletek között, korhű jelmezekben, józan színészek adtak elő, hang nélkül, szájszinkronnal, tátogva. Volt második évada is, 2017 őszén kezdték el vetíteni. A műsor kimagasló nézettséggel futott, és korábban a Televíziós Újságírók Díjának comedy show kategóriájának legjobb háromja közé is bekerült.

Tömény Történelem 2. évad – werkfilm

Így készült a Tömény Történelem 2. évada! :)Premier: péntek 22:00!

Közzétette: Comedy Central Magyarország – 2017. szeptember 20.

Valami új dologra készül a csatorna

A blog információját a sorozat pihenőre küldéséről Kabai Zoltán, a csatorna regionális programigazgatója is megerősítette, aki azt is elmondta, miért döntöttek így:

A Tömény történelem első két évada nagyon sikeresnek bizonyult: kimagasló nézettséget ért el, és a markáns formátum nem csak a Comedy Central rajongói között és szakmai körökben keltett visszhangot, hanem közbeszéd témájává is vált. Mégis úgy döntöttünk, hogy idén szüneteltetjük a műsort, mert a csatorna lételeme a folyamatos megújulás, kísérletezés, még ha ezzel időnként rizikót is vállalunk – ahogy a Tömény történelem elindításával is tettük két évvel ezelőtt

Kabai Zoltán arról is beszélt, hogy a csatorna nézői nem maradnak idén ősszel sem saját gyártású műsor nélkül, hisz egy új formátumot készülnek bemutatni. Erről többet azonban nem mondhatott.

Azt is mondta a programigazgató, hogy a Comedy Central megtartja a Tömény történelem formátumjogait, így elképzelhető, hogy később megújulva visszatérhet a képernyőre.

The Bravest
A TV2 új nagyszabású reality-t forgat
A The Bravest magyar változatát Máltán forgatják, csakúgy mint az eredetit, melyben a játékosoknak el kellett viselniük, ahogy bezuhan a buszuk a tengerbe.
Use the remote control to change channels on Television
Kódolatlan két népszerű tévécsatorna
A Paramount Channel és az RTL Spike fogható így átmenetileg a Mindig TV nevű rendszeren.
Little girl lying on floor and changing TV channel with remote.
Médiahatóság: Az állami M2 csatorna a kisgyerekek kedvence
A Médiatanács közzétett egy kisgyerekek médiafogyasztási szokásairól szóló saját tanulmányt, amiből az is kiderül, hogyan korlátozzák a szülők csemetéik médiahasználatát.
vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Asian woman hand using mobile phone with online transaction application, Concept e-commerce and internet online investment
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.