Média

Az új tévécsatorna kódolatlanul érkezik

tévé távkapcsoló
tévé távkapcsoló

Film4
A Film4 csatornaazonosító logója

A megszűnő FOX csatorna helyére kerülő Film4 tévécsatorna kódolatlanul lesz fogható az Antenna Hungária által működtetett MinDig TV-n az indulását követő első hónapban, jelentette be az állami műsorszóró vállalat pénteken.

A tető- és szobaantennával is elérhető digitális földfelszíni tévés rendszeren május 1. és május 30. között lesz elérhető ingyenesen a tulajdonos- és vezetőváltáson áteső Digital Media and Communications (DMC) Zrt. új tévécsatornája.

A kódolatlan időszakban összesen 750 ezer háztartásban válik elérhetővé az új Film4 nevű csatorna.

A csatorna a 40. programhelyen és D multiplexen érhető el, de újrahangolás szükséges lehet, amihez a szolgáltató honlapján és ügyfélszolgálatán nyújtanak segítséget. Ezenkívül a bárki számára elérhető, iOS-re és Androidra is elérhető MinDig TV applikációjában is elérhető lesz a csatorna kódolatlanul.

Ez lesz látható az új filmcsatornán

Az április 30-án induló új csatorna leginkább a filmekre koncentrál, amely elsősorban nőknek szóló mozi- és tévéfilmeket mutat be. A FILM4 kínálatában megtalálhatóak lesznek a Hallmark klasszikusai, valamint a legújabb amerikai, brit, francia és német romantikus filmek, vígjátékok és drámák egyaránt, nőknek szóló krimik, thrillerek és rejtélyes történetek is. A kódolatlan időszakban olyan romantikus vígjátékokat láthatnak a nézők mint a Szerelem a csillagok alatt, a Tökéletes esküvő, a Sors keze vagy a Szerelem a Fehér Házban című romantikus vígjáték Michael Dougles, Annette Benning, Martin Sheen és Michael J. Fox főszereplésével.  A drámák kedvelői az Utolsó út, Utolér a múlt, Életem értelme című filmeket nézhetik meg. Akik szeretik a borzongást, azok az alábbi thrillerek közül válogathatnak: A dajka, Veszélyes szomszédok, és A gyilkos gyanú. Ezen a csatornán kap helyet a Garázsvásári rejtélyek című bűnügyi filmsorozat is.

Épp ma derült ki, hogy a megszűnő FOX-ról a The Walking Dead című sorozat az RTL Spike-ra kerül át. Hamarosan egyébként két új tévécsatorna is indul, az egyik kutyás-macskás, a másik gasztro. Ezekről Milkovics Pál, a két új csatornát tulajdonló S&P Broadcasting tulajdonosa beszélt a 24.hu-nak adott interjúban.

A The Walking Dead új csatornára megy
A népszerű sorozatnak azért kellett új helyet találni, mert a FOX csatorna megszűnik Magyarországon.
Mivel Simicska nem adja neki a Magyar Nemzetet, lehet, hogy indít egy új újságot
Milkovics Pál, a Csehországban már több tévécsatornával rendelkező és hamarosan magyar tévécsatornákat indító S&P Broadcasting tulajdonosa ingyenes magyarországi sajtótermék elindítását fontolgatja. Interjú.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik